Skip to main content

Vacature BRRC (NL)

  • November 24, 2021

VACATURE VOLTIJDSE MEDEWERKER (MASTER OF POSTDOCTORAAL NIVEAU) VOOR HET BRUBOTICS REHABILITATION RESEARCH CENTER

Voor de verdere uitbouw van een state-of-the art bewegingslabo zijn we op zoek naar een gedreven, voltijdse medewerker (op master of postdoctoraal niveau) voor de periode van 3 maanden (zo snel mogelijk starten, startdatum overeen te komen). 

De onderzoeksgroep Rehabilitation Research van de Vrije Universiteit Brussel is een sterk groeiende, innovatieve groep die inzet op hoogstaand wetenschappelijke onderzoek naar revalidatiestrategieën die de kwaliteit van leven kunnen verbeteren door het fysiek functioneren te optimaliseren. In samenwerking met BruBotics werd er financiering verworven voor het creëren van een interdisciplinair state-of-the-art onderzoekslabo op de Health Campus van de VUB te Jette. Het doel van dit labo (het BruBotics Rehabilitation Research Center, BRRC, is om een gerenommeerd labo te worden voor revalidatieonderzoek aan de hand van technologische toepassingen en robotica waarbij zowel nieuw ontwikkelde prototypes getest en verder ontwikkeld worden alsook commercieel beschikbare technologieën onderzocht worden op verschillende patiëntengroepen. 

Functiebeschrijving

De opdracht binnen deze vacature bestaat eruit om de praktische organisatie van het BRRC te organiseren (inventarisatie materiaal, opzet verhuursysteem, aanmaak website, …), de opening van het BRRC voor te bereiden (organisatie, marketing en communicatie), samenwerkingen met industrie te exploreren en samenwerkingsinitiatieven met gezondheidsinstellingen (inclusief samenwerking met het UZBrussel voor de behandelingen met robot-geassisteerde gangrevalidatie en dienstverlening aan de hand van klinische ganganalyses) op te zetten. 

Profiel

  • Je bezit een masterdiploma en/of PhD
  • Je hebt een sterke interesse en/of affiniteit in bewegingsanalyse en/of robotica en begrijpt het belang ervan binnen de revalidatie
  • Je staat achter de technologische vooruitgang binnen de gezondheidszorg en bent gemotiveerd hieraan bij te dragen.
  • Je beschikt over een stevige portie ondernemerschap.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een sterk organisatorisch talent.
  • Je hebt Nederlandstalig en hebt een goede kennis van geschreven en gesproken Engels.

Ons aanbod

Wij bieden de kans om 3 maanden voltijds te werken binnen de onderzoeksgroep RERE aan de Vrije Universiteit Brussel, als deel van de BruBotics groep. Gedurende deze periode krijg je de kans om je interdisciplinair netwerk verder uit te bouwen en bij te dragen aan de uitbouw van een state-of-the-art onderzoekslabo. Je komt terecht in een dynamische onderzoeksgroep met een sterk netwerk binnen de revalidatietechnologie in Vlaanderen en erbuiten. Je zal genieten van de voordelen als werknemer aan de Vrije Universiteit Brussel met een salaris in overeenstemming met de academische salarisschaal rekening houdend met anciënniteit.

Interesse?

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of aanmelding terecht bij prof. Eva Swinnen (eva.swinnen@vub.be).

Wij verwachten uw kandidatuur (motivatiebrief en C.V.) tegen ten laatste 10 december 2021.